Zaseka z bučnim oljem

Sestavine:

- domači kruh 
- zaseka
- bučno olje
- meso iz tünke

 
Priprava:

- Rezino kruha namažemo z zaseko.

- Po želji pokaplajo po namazanem kruhu bučno olje. 

- Po želji lahko še na kruh dodamo rezino mesa iz tünke.

- Kot dodatek zelenjave se zraven zelo prileže tudi mlada čebula. 

Čas priprave:

5 minut

 

Dober tek!

<Nazaj_na Druge jedi

<Nazaj na Recepte

Rose Mari Banfi - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Rose Mari Banfi - carrier of the complementary farm business

 

Kupšinci 62

9000 Murska Sobota

kmetijab@gmail.com / Tel.: 040/677-520

© 2017 by Kmetija Banfi

Urejanje in lektoriranje: Lea Vöröš

Editing and proofreading by Lea Vöröš

-Urejanje in prevod: Simon Sovič

Editing and translation by Simon Sovič

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Google+ Icon