top of page
Search
  • Kmetija Banfi

Boul-a z ajdovo kašo, jagodami in proteinskim pudingom

Sestavine:

  • domače jagode

  • kavna skodelica ajdove kaše Kmetija Banfi

  • puding z okusom vanilije Milbona - High Protein (kupljen v Lidl Slovenija)

Priprava:

  1. Na ogenj pristavimo lonec z vodo in vanj vsipamo skodelico ajdove kaše.

  2. Ajdovo kašo kuhamo do mehkega. Če nam na njej ostane voda jo lahko odcedimo.

  3. Ajdovo kašo damo ohlajat.

  4. Operemo jagode in jih narežemo na četrtine.

  5. Ohlajeno ajdovo kašo, narezane jagode in puding damo v skledo ter postrežemo.


Dober tek!



skleda z jagodami, ajdovo kašo in pudingom. Jagode lahko nadomestimo z drugim sezonskim sadjem.
Boul-a z ajdovo kašo in jagodami

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page