Sestavine:
200 g ajdove kaše Kmetija Banfi
1 bučka
1 paprika
1 korenček
1 mala konzerva kuhane koruze
1/2 piščančja prsa
por
česen
olivno olje
1/2 jušne kocke
4 tortilje
en navadni jogurt ali grški
curry
Priprava:
Sesekljamo česen in na trakove narežemo por.
V kozico nalijemo olivno olje in damo pražit česen ter por.
Na trakove narežemo papriko in korenček, ter ju dodamo v kozico.
Dodamo ajdovo kašo in zalijemo z jušno osnovo. Kuhamo približno 8 minut.
na majhne kocke narežemo piščančja prsa ter jih popečemo na vročem olivnem olju.
V tem času ko vse kuhamo na trakove narežemo bučko.
Dodamo bučko in kuhamo še približno 2 minuti.
Ko je vse kuhano dodamo meso ter koruzo in vse dobro premešamo.
Po želji popečemo tortilje.
Sestavine naložimo na tortiljo in jo zavijemo.
Zmešamo jogurt in curry.
Postrežemo.
Dober tek!
Comments