top of page

Piškotki

Piškotki 

Zato, da bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo na spletnem mestu Kmetije Banfi uporabljamo piškotke. V nadaljevanju vam želimo le-te podrobneje predstaviti ter odgovoriti na vaša morebitna vprašanja v zvezi z njimi.

Kaj so piškotki ali ang. cookies?


Piškotek je majhna datoteka, ki jo spletno mesto, na katerega vstopite pošlje v vaš računalnik in shrani v njem. Zgolj to spletno mesto lahko nato poišče in prebere posamezen piškotek. Piškotke se uporablja za identifikacijo vašega računalnika ob vsakem obisku spletnega mesta in vam omogoča lažje premikanje po spletnem mestu, tako med vašim obiskom kot tudi ob večkratnih, kasnejših obiskih za večkratne obiske.

Zakaj uporabljamo piškotke?


Piškotke se uporablja za shranjevanje uporabniških imen, gesel in nastavitev. Omogočajo hitrejše delovanje in bolj osebno storitev za vas. Če spletno mesto ne uporablja piškotkov, vas pri vsakem obisku prepozna kot novega obiskovalca.  Vsak piškotek je edinstven za iskalnik, ki ga uporabljate za obisk spletnega mesta. Piškotki niso programska oprema in niso škodljivi za vaš računalnik. Ne vsebujejo računalniške kode in ne shranjujejo občutljivih informacij, ki bi lahko vodile do vaše identifikacije.

Piškotki na našem spletnem mestu


Spletno mesto, na kateri se nahajate, uporablja piškotke za zbiranje analitičnih in uporabniških podatkov za lastno spletno mesto s končnim ciljem izboljšanja izkušnje uporabnika. S pomočjo piškotkov spletno mesto samodejno zbira tehnične podatke, ki niso osebno prepoznavni. To je lahko podatek o internetnem brskalniku, ki ga uporabljate ali ime domene preko katere ste prišli na našo spletno mesto. Te podatke zbiramo za tržne raziskave in za izboljšanje spletnega mesta.

bottom of page