top of page

Piškotki

Piškotki

U

Zato bi vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo na spletnem mestu Kmetije Banfi, ki uporablja piškotke. Nadalje vam želimo podrobneje predstaviti in odgovoriti na vaše morebitno vprašanje, če se obrnete na njih.

U

Kaj so piškotki ali ang. piškotki?


Piškotek je majhna datoteka, ki jo najdete v mestu, ki jo pošljete v računalnik in shrani v njem. Zgolj v spletno mesto lahko nato poišče in prebere posamezne piškote. Piškotke se uporablja za identifikacijo vaših računalnikov na vseh področjih spletnega mesta in vam omogoča lažje premikanje na spletnem mestu, tako med vašimi obiski kot tudi večnimi, kasnejšimi obiski za večkratne obiske.

U

Zakaj uporabljamo piškotke?


Piškotke uporabljajo za shranjevanje uporabniških imen, gesel in nastavitev. Omogočajo hitrejše delovanje v bolj osebnih storitvah za vas. Če spletno mesto ne uporablja piškotkov, vas pri vsakem obisku prepoznamo kot novega obiskovalca. Vsak piškotek je edinstven za iskalnik, ki ga uporablja za obisk spletnih mest. Piškotki niso programska oprema in niso škodljivi za vaš računalnik. Ne vsebujejo računalniških kod in ne shranjujejo občutljivih informacij, ki jih lahko vodijo do vaših identifikacij.

Piškotki na našem spletnem mestu


Spletno mesto, ki se nahaja, uporablja piškotke za zbiranje analitičnih podatkov v uporabniških podatkih za zadnje spletno mesto s končnim namenom izboljšanja izkušenih uporabnikov. S pomočjo piškotkov hitro mesto samodejno zbira tehnične podatke, ki niso osebno prepoznavni. Če želite podatek o spletnem brskalniku, ga uporabite kot ime prek katerega koli spletnega mesta, ki ste ga našli na našem spletnem mestu. Te podatke zbiramo za tržne raziskave in za izboljšanje spletnega mesta.

U

U

U

U

U

U

bottom of page